PEHospitality is het hospitality bureau dat gespecialiseerd is in het plaatsen van volwaardige hosts/hostesses. Zoekt u een host/hostess die altijd met een glimlach voor u en uw bezoekers klaarstaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons motto is niet voor niets: “We create smiles”.

Vindt u het belangrijk om uw gasten een beleving mee te geven, zodat ze over een jaar nog vol enthousiasme over uw bedrijf praten? Met onze ervaring in de branche weten wij wat het verschil kan maken. Daarom denken wij ook graag met u mee wat écht bij u past. Hierdoor hebben wij ook een zorgvuldig geselecteerd bestand met hosts en hostesses. Zij worden getraind om de verwachtingen van onze opdrachtgevers en hun gasten te overtreffen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek horen wij graag uw ideeën en wensen. Daarnaast ook de doelstellingen en kernwaarden van uw bedrijf / event en/of project. Met deze input kunnen wij de perfecte match maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan die multifunctionele receptioniste die uw gasten ontvangt, maar ook kan bijspringen in de administratieve taken. Maar ook aan bijvoorbeeld het ondersteunen van uw bedrijf op diverse beurzen en evenementen waarbij hij / zij het eerste gesprek aanknoopt met uw potentiële klant. Ook zal de kleding ter sprake komen, dit geeft namelijk een grote bijdrage aan de beleving. Wilt u juist dat de hosts / hostess er casual zakelijk bij lopen, of juist zakelijk en formeel? Alles is mogelijk. Wij zorgen dat u de hosts / hostesses krijgt die volledig aan uw wensen voldoet.

Op zoek naar uw match? Wij komen graag vrijblijvend langs.

U zoekt een (tijdelijke) receptioniste, wat nu?

Uw eigen receptioniste is met zwangerschapsverlof, u heeft de geschikte receptioniste nog niet gevonden of u wilt het helemaal uitbesteden. Een partner welke voor u een geschikte (showroom)receptioniste regelt, is dan erg fijn. Benieuwd naar de voordelen om te werken met een hospitality bureau? Wij komen graag langs. Uiteraard komen wij niet met lege handen en zorgen wij voor wat lekkers bij de koffie of thee. Mogen wij een moment van uw tijd?

CONTACT
Beurs-en-congres
Receptionistes-of-Frontoffice
Hosts-en-Hostesses
Event-services-PE
Vip-registratie